Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar online játékok képes leírás - Szerepjáték.tlap.hu
részletek »

Magyar online játékok - Szerepjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerepjatek.tlap.hu » Magyar online játékok
Keresés
Találatok száma - 11 db
:: WORLD OF W&W ::

:: WORLD OF W&W ::

Egyedi rpg világban játszódó, Magyar fejlesztésű ingyenes online szerepjáték

Gladiatus

Gladiatus

Ha nem félsz a pusztaság veszélyeitől, ha képes vagy büszkén belépni az arénába és képes vagy legyőzni az összes ellenfeledet, aki kihív téged - akkor lépj be a Gladiatus kegyetlen világába! Most ingyen jatszhatsz!

Honfoglaló

Honfoglaló

A Honfoglaló egy stratégiával ötvözött internetes kvízjáték, amelyet egyszerre három játékos játszik. Az oldalon lehetőség van tesztjátékot játszani, ill. regisztrált felhasználónévvel résztvenni a játékban.

Kaland Játék Kockázat Online

Kaland Játék Kockázat Online

A nagysikerű és méltán népszerű Kaland Játék Kockázat sorozat új életre kelt az internet lapjain. Regisztrálj, fórumozz és mindenekfelett játsz a fordulatokban bővelkedő, izgalmas, sőt félelmetes fantáziajátékokkal! Itt Te vagy a Főhős, Te döntöd el mikor melyik utat választod, milyen módon keveredsz ki a csapdákból.

Motoros játékok

Motoros játékok

Ingyen-játékok.com - Ingyenes autós-motoros játékok. Folyamatosan frissülő új játékokkal. Számtalan online és flash játék közül választhatod ki a kedvedre valót. Játék gyerekeknek, öltöztetős játékok lányoknak, autós, motoros, lövöldözős és akció játékok fiúknak. Érezd jól magad az oldalunkon és jó játékot kívánunk!

Hirdetés
Online, vadnyugati ingyenes magyar szerepjáték

Online, vadnyugati ingyenes magyar szerepjáték

Az első magyar online vadnyugati szerepjáték! Szereted a vadnyugatot? Bújj bele Old Shatterhand vagy Winetou bőrébe! Légy Te a legnagyobb hadvezér, a legnagyobb törzsfő vagy a legnagyobb birodalom vezetője! Mindezt megteheted ebben az ingyenes, online vadnyugati szerepjátékban! Alapíts várost, foglald el ellenségeidét vagy küzdj meg az őslakókkal! A sorsod a Te kezedben van!

Présház online stratégiai játék

Présház online stratégiai játék

A Présház egy magyar böngészős stratégiai játék, melyben borászként szőlőt termeszthetsz és bort készíthetsz. A cél, hogy - a megfelelő gondoskodás és a helyes gazdálkodás révén - Te szerezd a legtöbb pontot. Eközben szabadon kereskedsz másokkal, illetve szövetkezhetsz is velük: borversenyeket rendezhettek, borvidékekbe tömörülhettek az anyagi előnyök érdekében. Lehetsz a szőlőhegy ördöge is, akár be is törhetsz másokhoz.

Stratéga

Stratéga

STRATEGA egy fantasy világban játszódó építkezős/fejlesztős háborús stratégiai játék. Lényege, hogy kezdő országod stabil gazdaságát megteremtve, dinamikusan fejlődve mielőbb képes legyél eljutni alapszintû országoddal a magasabb szintekre, és mindeközben megszerezd és a fordulók alkalmával legtovább birtokold valamely varázstárgyát. Ennek érdekében országodban meg kell teremtened a gazdasági hátteret, seregeket kell képezned és varázstekercseket készítened, hogy felkészült legyél az ellenséges támadókkal szemben és, hogy jó hadvezérhez méltóan meghódíthass más birodalmakat.

Travian

Travian

A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.

Hirdetés
Vallheroes szerepjáték

Vallheroes szerepjáték

Sosem látott kaland kezdődött a vallheroes ingyenes online mmorpg szerepjátékában. Itt lehetsz harcos, barbár, varázsló tolvaj vagy kézműves. Ebben a szerepjátékban lehetőséged van a békés játékra úgy hogy ugyanazon világban élsz mint a többiek. Regisztálj és játsz. Válaszd ki fajod és személyiséged és vesd bele magad a kalandok közé. Chatelj vagy oszd meg véleményed a játék fórumán.

Végzetúr online szerepjáték

Végzetúr online szerepjáték

A Végzetúr egy böngészőből játszható ingyenes internetes szerepjáték a Beholdertől (Túlélők Földje alkotói pl...) ahol kvíz kérdésekkel és iq teszttel is próbára teszik tudásod és műveltséged. A Végzetúrban egy egyedi karaktert fejlesztesz, de a játékidő nem sok egy nap, és akkor sem szenvedsz hátrányt, ha pár napig nem foglalkozol vele.

Tuti menü